Vinkort

La Buca Degli Artisti vinkort

Med La Bucas vinkort i hænderne mærker man straks, at vinen spiller en stor rolle. Det er lavet af kork og de 36 sider byder på 6-700 vinøse fristelser. Ideen bag er at give et udvalg, som både kan tilfredsstille dem, der leder efter en god vin til prisen samt dem, som leder efter vine, der kan udfordre en vinentusiast.

Bliver udvalget for meget, eller vil man prøve noget nyt, så er der hjælp at hente: Der er altid en sommelier til stede. Så kan man sammen finde frem til den vin, der passer til gæstens smag, passer til maden og som rammer det niveau der ønskes. Vine på glas er også en mulighed og står først i vinkortet.
Vil man gerne have lagt en 
vinmenu til de valgte retter, så skal vintjeneren nok sammensætte velsmagende glas til hver enkelt ret.

Flere hundrede Baroli

I over 35 år har La Buca serveret skønne specielt udvalgte vine, til lokal og ærlig italiensk mad. Fra hvert år La Buca har været åbent, er der blevet tilføjet unikke og højkvalitets flasker til vinkortet. Derfor er det muligt hos La Buca at finde vine, som ellers ikke er til at støve op, på auktioner, restauranter eller forhandlere.

La Buca har med sine italienske rødder selvfølgelig fokus på italienske vine fra hele landet. Ligesom landegrænser har ændret sig gennem tiden, så har landet også vinmæssigt været influeret af naboerne. Derfor giver det god mening at inddrage disse områder i vinkortet.

Det er bl.a. franske, spanske og tyske vine, som vi også selv nyder at smage, og som kan give et ekstra krydderi på en god aften. De vine, der er udvalgt til kortet, kommer fra vores absolutte favoritproducenter. Nogle laver kun ganske lidt vin, og derfor kan enkelte vine blive udsolgt. Så stempler vi:”DRUKKET”.

106-_OSR1533