Om La Buca - degli Artisti

La Buca degli Artisti er en traditionel italiensk restaurant fra 1988 med fokus på kvalitet og substans.

Herunder mad, service og i særdeleshed vin.

Vores mission

Mange restauranter forsøger at være nyskabende til en grad, hvor alting skal opfindes på ny. 

La Bucas gastronomiske intention er en anden. Når retter har overlevet generationer og blevet kokkereret igen og igen, så er der en grund til det. Folk kunne lide, hvad de spiste, og retterne er med tiden gået hen og blevet ‘klassiske’ for regionen. 

Man har udnyttet de råvarer, som man kunne finde i regionen, og de lokale vine har som oftest de helt rigtige egenskaber, der gør, at mad og vin går op i en højere enhed. 

Når nu retterne har overlevet tidens modeluner, så må de have en vedvarende kvalitet. Kan La Buca servere lidt af denne kvalitet og tilmed skænke et fornuftigt glas vin til, så er ambitionen indfriet.

Guido vin
Rustikke lokaler
Guide Lolli

Historien om La Buca

Gennem årene er der gået en strøm af berømtheder gennem de rustikke lokaler på Godthåbsvej – heldigvis uden at påvirke den hygge og gode service, der også er en af restaurantens mærkevarer.

 

Væggene bærer præg af portrætterede kunstnere, af hvilke flere har besøgt La Buca.

Ettore og Ellis Lolli grundlagde restauranten tilbage i 1988 og siden har en ny generation taget over.

Siden 2007 har deres søn Guido Lolli, drevet restauranten videre i samme gode ånd. Ellis havde sagt en del gange om sin hjemmelavede mad, inden familien åbnede La Buca: “Hvis man bare kunne lave denne type mad på en restaurant, så ville folk også forstå den!” Hendes mand, Ettore Lolli, var ikke sen til at slå til. 

 

Han havde nydt godt af den gode mad i mange år og var generøs nok til at ville dele den med andre. I dag kan man se Ellis og Ettore på et maleri i restauranten, hvor de holder øje med om kvaliteten stadig holder. 

Når sommervejret ellers tillader det, er det også muligt at spise udendørs i restaurantens hyggelige gårdhave.

Skriv til La Buca

Har du nogle spørgsmål, ønsker eller andet vi kan hjælpe med? Så tøv ikke med at skrive en mail eller give os et opkald. Vi vender tilbage så hurtigt vi kan