Holdet bag La Buca

Guide Lolli

Guido Lolli, indehaver og 2. generation af familien Lolli som har haft restauranten siden 1988.

Mød ansigterne bag La Buca

La Buca degli Artisti har været et samlingspunkt for både lokale og berømtheder siden 1988. Bag restauranten står Guido Lolli, 2. generation af familien Lolli, som har videreført den gastronomiske tradition, som hans forældre, Ettore og Ellis Lolli, grundlagde. Restauranten drives i dag af et passioneret team, hvor flere medarbejdere har været en del af familien siden 1999. Mange af disse har i årenes løb ikke kun været ansatte, men også gæster, der som børn spiste på restauranten – en videreførsel af La Bucas varme og familiære atmosfære. Dette tætte bånd mellem medarbejdere og restaurant skaber en uformel og hjertelig stemning, hvor gæsterne kan føle sig som en del af familien.

Saverio Campiglia Restaurantchef på La Buca. Ansvarlig for selskaber. Et velkendt ansigt på restauranten siden 1999.

Bo Hagen Jespersen Sommelier på La Buca med mange år ekspertise i restaurationsbrancen.

Giuseppe Montesano Chefkok på La Buca siden 2023

Saverio Catania Souschef