"Kunstnernes hule" er den direkte oversættelse af La Buca degli Artisti. Og der var nok ingen, der havde ventet, at navnet ville komme til at matche restauranten, gæsterne og atmosfæren så godt.

Gennem årene er der gået en strøm af berømtheder gennem de rustikke lokaler på Godthåbsvej - heldigvis uden at påvirke den hygge og gode service, der også er en af restaurantens mærkevarer. Væggene bærer præg af portrætterede kunstnere, af hvilke flere har besøgt La Buca.
 
Google Maps
                  Link Ettore og Ellis Lolli grundlagde restauranten tilbage i 1988 og siden har en ny generation taget over. Siden 2007 har deres søn Guido Lolli, drevet restauranten videre i samme gode ånd. Ellis havde sagt en del gange om sin hjemmelavede mad, inden familien åbnede La Buca: "Hvis man bare kunne lave denne type mad på en restaurant, så ville folk også forstå den!" Hendes mand, Ettore Lolli, var ikke sen til at slå til. Han havde nydt godt af den gode mad i mange år og var generøs nok til at ville dele den med andre. I dag kan man se Ellis og Ettore på et maleri i restauranten, hvor de holder øje med om kvaliteten stadig holder. 


Når sommervejret ellers tillader det, er det også muligt at spise udendørs i restaurantens hyggelige gårdhave.